Shopping - Pensionat SöderåsenPensionat Söderåsen - Bed & Breakfast, konferens, utomhusaktiviteter, events och äventyr

Language

Shopping

Klippans Yllefabrik (Fabriksförsäljning)

Inne i Klippan ligger Klippans Yllefabriks fabriksbod. Här säljer de stora delar av sitt sortiment och har även en ”outlet”-del där man kan göra riktiga fynd! Väl värt ett besök för alla heminredningsintresserade! www.klippansyllefabrik.se (Klippan ligger 17 km från Pensionat Söderåsen)

”Smaker från Söderåsen”

Om du tycker om att besöka mysiga gårdsbutiker som säljer egen- och lokalproducerade produkter så finns det många anledningar att åka till Söderåsen. Här finns bärodlare, fiskrökeri, hjortgård, växtbutiker och gårdscharkuterier för att nämna några. På smakerfransoderasen.se hittar du de olika företagen, deras öppettider mm. Vi kan varmt rekommendera Bjärhus GårdsbutikBonnarps Hjortgård och Gunnaröds Gård.

Keramik / konsthantverk

I Skåne vimlar det av duktiga konsthantverkare. I Klåveröd uppe på Söderåsen hittar ni en världsmästarinna i drejning, Bente Brosböl Hansen, som skapar fantastiska mönster på sina alster.  I Billinge kan ni besöka Billinge Krukmakeri, som även har drejningsevent och prova-på-kurser i sin ateljé. Gör ni en lite längre utflykt och åker till Mölle vid Kullaberg rekommenderar vi varmt att ni gör ett besök på det mysiga Mölle Krukmakeri som även har en liten restaurang och ett café i sin trädgård och sitt orangeri.

Höganäs Design Outlet

I området kring Höganäs keramikfabrik finns idag flera outletaffärer. Bra fynd finns om man har turen med sig. (Höganäs ligger 53 km från Pensionat Söderåsen). I Höganäs finns dessutom en väldigt mysig saluhall med fantastiska råvaror och en fin restaurang.

Väla köpcentrum

Här finns i princip allt! Ett Mekka för shoppingsugna, precis hitom Helsingborg. www.vala.com (Väla ligger 44 km från Pensionat Söderåsen)