Välkomna till Pensionat Söderåsen - Pensionat SöderåsenPensionat Söderåsen - Bed & Breakfast, konferens, utomhusaktiviteter, events och äventyr

Language

Välkomna till Pensionat Söderåsen

Vi erbjuder övernattning i våra sju rum med frukost alternativt i våra två små lägenheter med självhushåll. På pensionatet finns även en fin festlokal och konferensmöjligheter och det går självklart bra att hyra hela anläggningen om ni vill samla familjen, vännerna eller arbetskamraterna i en härlig och rofylld miljö.

Varmt välkomna att komma till oss och njuta av naturen och lugnet vid Söderåsen! Naturen på Söderåsen är fantastiskt vacker och vandringar i nationalparken ger härlig energi. Vi har även fina cyklar för uthyrning. Med dem kan ni upptäcka många mysiga småvägar och ta er ut till nya smultronställen på Söderåsen och i den vackra Rönneådalen.

Hos oss bor ni bekvämt och lugnt med en hänförande utsikt över Söderåsen, Skäralidsravinen och Kopparhatten. På kvällen kan ni njuta i trädgården och se solen gå ner bakom Söderåsen.

Inom gångavstånd finns entrén till Söderåsens Nationalpark och Naturum med sina intressanta utställningar och Skäralids restaurang. Det finns många trevliga cykelvägar i omgivningarna och det är mindre än 5 km till såväl Röstånga som till Ljungbyhed. I båda byarna finns mataffär, restaurang och gästgivaregård , bageri mm och det går även att ta sig dit med buss. Vi har cyklar för uthyrning. För de äventyrliga finns många aktiviteter att prova på; turridning, paddling, dressincykling för att nämna några.

Vi ser fram emot att ha er som gäster på Pensionat Söderåsen! Välkomna!

//Frida & Stefan Svedrin