Våra lägenheter - Pensionat SöderåsenPensionat Söderåsen - Bed & Breakfast, konferens, utomhusaktiviteter, events och äventyr

Language

Våra lägenheter

I norra flygeln inryms två lägenheter för självhushållning. Det är mindre lägenheter med 1 rum och kök, samt med egen dusch/toalett. Köken är utrustande med kylskåp, spis, mikrovågsugn, kaffekokare och alla husgeråd som behövs för enklare matlagning.

Lägenheterna lämpar sig för 2 personer alternativt den lilla familjen med 1-2  barn. Utanför lägenheterna finns utemöbler i form av ”caféset” så att man kan njuta av morgonkaffet ute eller sitta en stund i kvällsolen. 

Lägenhet 1 (Yttre lägenheten)

Lägenhet 1 Lägenhet 1 Lägenhet 1

Den yttre lägenheten är perfekt för två personer. Rummet har stora fönster ut mot trädgården och härifrån har ni även utsikt mot get-hagen. Sängen är en dagbädd som bäddas ut till en skön och fullstor dubbelsäng på natten, men fungerar som en soffa dagtid.

Lägenhet 2 (inre lägenheten)

matplats lght dagbädd sovloftlghttvhörnalght sovloftetlght FullSizeRender-2

Den inre lägenheten rymmer upp till fyra vuxna, eller en familj. I lägenheten finns det ett sovloft med två sköna sängar, och i rummet finns det även en dagbädd som på natten kan bäddas ut till en skön och fullstor dubbelsäng. Från köksfönstret har man fin utsikt över solnedgången, och även över vår lekhörna med lekstuga, gunga, sandhög och rutschkana – perfekt när man ska laga middag och ungarna vill leka. (Klicka på någon av bilderna så visas de i full storlek)

Övrigt

Självklart kan våra gäster i lägenheterna beställa frukost av pensionatet (under veckoslut och under högsäsong). Frukosten intas då i pensionatets matsal alternativt serveras då på en bricka på avtalad tid (inom angivet intervall). Frukosten beställs vid bokning alternativt senast kl 18 dagen innan. Frukostbrickan kostar 80kr/person.

Det finns även möjlighet att hyra sänglinne till lägenheterna. Detta kostar 80kr/uppsättning. Sovsäckar är inte tillåtna!

Till Pensionat Söderåsens prislista.