Våra rum - Pensionat SöderåsenPensionat Söderåsen - Bed & Breakfast, konferens, utomhusaktiviteter, events och äventyr

Language

Våra rum

I vår pensionatsflygel ryms sju sovrum. Vi bjuder våra gäster som bor i pensionatsflygeln på frukost och eftermiddagskaffe.

Våra rum är ljusa och härliga, med vacker utsikt över den omgivande grönskan. Alla rum har nya och sköna sängar som garanterat ska ge en god nattsömn. Sängarna bäddas med härliga lakan och fluffiga täcken och kuddar. Duschhandduk och handduk finns på rummet. Det finns garderober att hänga upp sina kläder i på alla rum. Rummen är möblerade med lite olika sängalternativ.

Tvåbäddsrum:

Det finns tre stycken rum som är möblerade med två enkelsängar, som man kan sätta ihop som dubbelsäng om så önskas. Vårt fjärde tvåbäddsrum har en våningssäng och en liten sittgrupp med bord och två stolar.

dubbelrum PS

Familjerum, 3-4 personer

Våra två familjerum  är lite större och lämpar sig för familjer eller sällskap på 3-4 personer. I dessa rum finns en familjevåningssäng (140 cm + 90 cm) samt en enkelsäng.

bild 1-4

Litet familjerum, 2-3 personer

I vårt lilla familjerum finns det en familjevåningssäng (140cm + 90 cm) så här ryms 2 vuxna och ett barn.

bild 3-3

 

 

 

 

 

 

 

Badrum

Tre stycken fräscha badrum med dusch och toalett finns i korridoren och dessa disponeras endast av gästerna i pensionatsflygeln. (klicka på bilderna för ett se dem i full storlek)

bild 3-5 bild 1-5 bild 4-2

Ta mig till Pensionat Söderåsens prislista.