Erbjudanden - Pensionat SöderåsenPensionat Söderåsen - Bed & Breakfast, konferens, utomhusaktiviteter, events och äventyr

Language

Erbjudanden

Det är sommar på Söderåsen, en härlig tid för vandringar längs porlande vattendrag i bokskogens svala skugga. Helt underbart – vi kan varmt rekommendera ett par dagars vandring på de fina lederna i varierad natur som Söderåsen med omnejd erbjuder.

Vandringserbjudande sommar (v 26-32):

  • 3 nätter på Pensionat Söderåsen (del i dubbelrum)
  • frukost och eftermiddagsfika alla dagar
  • fyll din kaffetermos och få med dig smörgåsar & frukt för vandringen
  • boken ”Vandra Skåneleden” med inspirerande beskrivningar av flera av Skåneledens etapper
  • vattenflaskor för vandringen
  • Sänglinne, handdukar samt avresestädning ingår.

Pris per person i dubbelrum: 1700 sek

Pris för familj (2 vuxna+2 barn): 5150 sek

Under sommaren är det är fantastiskt vackert på Söderåsen, och det finns många roliga och härliga äventyr som väntar. Att vandra i skogarna ger en enorm energikick, så boka in ert besök på Söderåsen redan nu! Vill ni inte ”bara” vandra och njuta av den sagolika naturen finns det många aktiviteter att testa och fina platser att besöka.   

Välkomna hit – njut av sköna vandringar och frisk luft och se till att ladda batterierna!!

Passa på att njuta den hänförande naturen i nationalparken eller utmana dig själv med spännande äventyr såsom turridning på Söderåsen, geocaching, paddling på Rönne å, vandringar på Söderåsens fina vandringsleder eller varför inte göra en vandring med guide och lär dig mer om nationalparken och dess speciella natur. Det finns många mysiga gårdsbutiker i närheten som erbjuder allt från lokalproducerade matvaror, till keramik och friluftskläder. Här finns något som passar alla och det är lätt att få en varierad och spännande vistelse runt Söderåsen.

Konferens på Pensionat Söderåsen!?!

Vår fina konferensavdelning i kombination med den vackra naturen på Söderåsen skapar fantastiska förutsättningar för energigivande och härliga dagar med arbetsgruppen. Vi fortsätter succén med vårt vildmarkskök där grupper kan laga mat tillsammans över öppen eld, samlas kring lägerelden i solnedgången och skapa nya minnen tillsammans. En mycket uppskattad aktivitet! Vill ni samla arbetsgruppen på en rofylld och naturskön plats, där ni får hela anläggningen för er själva så är Pensionat Söderåsen stället för er! Här kan ni jobba ostört, umgås och uppleva roliga saker tillsammans. Här finns många härliga aktiviteter att ge sig på, med olika grad av utmaning och äventyr. Gemensamt för alla aktiviteter är att de sker i en fantastisk natur här på Söderåsen! Kontakta oss för offert och förslag på ett upplägg som skulle passa just ert sällskap!  Välkomna!

Hyr hela pensionatet!

Hyr hela pensionatsflygeln och samla vännerna eller familjen för en mysig helg tillsammans. Här kan ni rå om varandra och njuta av den vackra naturen! Just nu erbjuder vi extra bra priser på hyran om ni hyr mer än ett dygn! Kontakta oss för offert! Välkomna!

Övriga Erbjudanden och Bokningar

För priser i familjerum/enkelrum och bokningar kontakta oss via bokningsformuläret alternativt 0722-477 444.

Kontakta oss även om ni vill veta mer om hur man bokar hela pensionatet, ett perfekt ställe att samla vänner, familj eller arbetskompisarna på!

Vi ger extra förmånliga priser på bokningar som är mer än ett dygn!

Förbokning rekommenderas.