Företag & Sällskap | Pensionat Söderåsen - Bed & Breakfast, konferens, utomhusaktiviteter, events och äventyr

Language

Vi erbjuder

  • Övernattningsmöjlighet för 20 personer i vårt fina pensionat.
  • Stort, ljust konferensrum med komplett utrustning för kreativa arbetsmöten. (Whiteboard, projektor, blädderblock, Wifi)
  • Tillgång till fullt utrustat kök för gemensam matlagning. Även grillmöjligheter finns.
  • Festlokal för upp till 60 sittande gäster. En del av lokalen kan delas av till t ex dansgolv senare på kvällen.
  • Härliga utemiljöer för lekar, grillning, samvaro – allt i en avskild, lugn och naturskön miljö.
  • Aktiviteter såsom skattjakt, mångkamp och teambuildning.

Konferens

Upplev naturen, utvecklas tillsammans, aktivera er, umgås, utmana er själva, njut av smaker, skapa minnen… På Pensionat Söderåsen finns alla förutsättningar för en lyckad konferens, teambuilding, kick off eller härliga dagar med arbetskamraterna. Vi kan ordna konferenser för grupper på upp till 20 personer och erbjuder fina lokaler där ni kan sitta ner i lugn och ro. Vi lovar att ni har förutsättning att kunna fokusera på ert arbete när ni är här. Hembakat fika dukar vi upp till er i pauserna, och lunch samt middag kan ordnas här på pensionatet via catering eller på någon av de trevliga restaurangerna i närheten. Konferensrummet är naturligtvis fullt utrustat med bl a projektor, whiteboard, blädderblock och Wifi. Vi hjälper er även gärna att arrangera roliga aktiviteter om ni behöver ta en paus i ert arbete. Här i närheten finns massa spännande aktiviteter med olika grad av äventyr i naturen. Välkomna att höra av er med er förfrågan!

Fest & Kalas

Vi har en härlig och ljus festlokal som rymmer 60 sittande personer.

Här kan man duka fint för middag, och även få plats för dans eller annan aktivitet.
Är det vackert väder finns flera fina platser i trädgården att disponera för sällskapet, och även vårt uterum som är perfekt för t ex kräftskivan.
Vi kan även arrangera fester i partytält, som då placeras så att man får en makalöst vacker utsikt över Söderåsen. Vi samarbetar med eventbolag , och kan hjälpa till att arrangera dessa fester.

Möhippa, svensexa, myshelg med vänner, kusinträff, födelsedagsfirande, kräftskiva, syjunta eller yogaretreat. Anledningarna att samlas kan variera. Vi hjälper er gärna att planera er fest eller tillställning!

Bröllop

Hos oss finns alla förutsättningar för fantastiska bröllop. Gift er ute i naturen, i kyrkan eller här hos oss med panoramavy över den vackra Söderåsen. I vår närhet finns finns restaurang&catering, fotograf, florist, konditori och boende – allt som kan behövas för att skapa en minnesvärd dag. Möjligheterna till ett oförglömligt bröllop för brudpar och gäster är oändliga. Pensionat Söderåsen kan hjälpa er med hela ert bröllopsarrangemang. Vi har en fin festlokal (rymmer max 65 personer), ett bra boende och gott samarbete med traktens aktörer.

petrasundberg.se

Bröllop på Söderåsen, petrasundberg.se

Exempel på bröllopsupplägg: Grillfest och mingel i kvällsljuset på Pensionat Söderåsen kvällen innan vigseln. Vigsel i en vacker skogsglänta på Söderåsen eller i Risebergas alt Färingtoftas vackra kyrka. Fotografering i de natursköna omgivningarna. Bröllopsmiddag och fest på Pensionat Söderåsen eller på Skäralids restaurang nere vid nationalparken. Boende på Pensionat Söderåsen och vid behov på närliggande anläggningar. Brunch med presentöppning tillsammans med nära och kära på förmiddagen efter.

Välkomna att höra av er för olika förslag och priser!

Här kan ni se några bilder från vår dukade festlokal

bilder festlokal pensionat Söderåsen

Guidade vandringar i Söderåsens nationalpark

guideknappar2014Vi är båda certifierade guider för Söderåsens nationalpark. Vill ni lära er mer om den fantastiskt vackra och spännande naturen här vid Söderåsen tar vi gärna med er på en vandring. Välj längd och sträckning på vandringen efter gruppens behov, vi anpassar oss efter era önskemål. Vandringen kan även kombineras med att ni hyr cyklar och utforskar närområdet vidare från cykelsadeln. Det finns många mysiga cykelstigar och småvägar och landskapet erbjuder många fina picnicplatser ”mitt i naturen”. Skulle ni vilja ha ett tävlingsmoment anordnar vi gärna cykelorientering för er.

Utsikten över Skäralid och Pensionat Söderåsen från Hjortsprånget

Utsikten över Skäralid och Pensionat Söderåsen från Hjortsprånget

Grupputveckling, aktiviteter, utmaningar

Vi som driver Pensionat Söderåsen har båda stor erfarenhet av grupputvecklande aktiviteter och roliga tävlingar och upptåg för olika sällskap.

Berätta vilken utmaning ni vill ge era gäster så ordnar vi något som passar. Vi genomför t ex matlagningsevent i vårt vildmarkskök, skattjakt, kluriga mångkamper och teambuildning- möjligheterna är många och tillsammans med er planerar vi en upplevelse som passar just er!
Vi samarbetar även med andra arrangörer i närheten och kan hjälpa er att planera och boka t ex paddling på Rönneå, mountainbiking på Söderåsen,  trädklättringsäventyr, turridning i nationalparken, dressincykling, mindtrekking eller guidade vandringar.

Gemenskap, upplevelse, trivsel, glädje och natur är ledord för oss när vi arrangerar gruppevent.

Förfrågan / Kontakt

Välkomna att höra av er med era tankar och funderingar, så ska vi göra allt vi kan för att erbjuda er en minnesvärd upplevelse och vistelse hos oss på Pensionat Söderåsen.