Bröllop - Pensionat SöderåsenPensionat Söderåsen - Bed & Breakfast, konferens, utomhusaktiviteter, events och äventyr

Language

Bröllop

Hos oss finns alla förutsättningar för fantastiska bröllop. Gift er ute i naturen, i kyrkan eller här hos oss med panoramavy över den vackra Söderåsen. I vår närhet finns finns restaurang&catering, fotograf, florist, konditori och boende – allt som kan behövas för att skapa en minnesvärd dag. Möjligheterna till ett oförglömligt bröllop för brudpar och gäster är oändliga.  Vi har en fin festlokal (rymmer max 65 personer), ett bra boende och gott samarbete med traktens aktörer.

När ni hyr anläggningen för bröllop hyr ni alltid minst två dygn i rad. Ni får då tillgång till fin festlokal, och till övernattningsmöjligheter för upp till 20-25 gäster. Det finns chans att spendera tid med era gäster såväl kvällen innan vigseln och festen som morgonen efter. Vi tipsar gärna om bra leverantörer för mat, blomsterarrangemang, tårta etc – men ni sköter själva planering och koordinering av festen.

petrasundberg.se

Bröllop på Söderåsen, petrasundberg.se

Exempel på bröllopsupplägg: Grillfest och mingel i kvällsljuset på Pensionat Söderåsen kvällen innan vigseln. Vigsel i en vacker skogsglänta på Söderåsen eller i Risebergas alt Färingtoftas vackra kyrka. Fotografering i de natursköna omgivningarna. Bröllopsmiddag och fest på Pensionat Söderåsen eller på Skäralids restaurang nere vid nationalparken. Boende på Pensionat Söderåsen och vid behov på närliggande anläggningar. Brunch med presentöppning tillsammans med nära och kära på förmiddagen efter.

Välkomna att höra av er för olika förslag och priser!

Här kan ni se några bilder från vår dukade festlokal

bilder festlokal pensionat Söderåsen