Hyr Pensionat Söderåsen för er midsommarfest! - Pensionat SöderåsenPensionat Söderåsen - Bed & Breakfast, konferens, utomhusaktiviteter, events och äventyr

Language

Hyr Pensionat Söderåsen för er midsommarfest!

Samla ihop familj och vänner och fira en härlig midsommar här på Pensionat Söderåsen!  Här finns det gott om plats för er alla (26 övernattande) och ni är mitt i den underbara svenska försommarnaturen! Just nu erbjuder vi ett specialpris för midsommarhelgen. Hyr hela pensionatet i två dygn (fredag-söndag), och få 50% rabatt på det andra dygnet!

PensionatSoderasen-Omgivning

Vill ni besöka ett traditionellt midsommarfirande finns det flera att välja mellan inom kort avstånd. Nedangården i Röstånga, Gamlegård i Billinge och Ingeborrarps friluftsmuséum är bara några exempel. Det går självklart utmärkt att ordna ena festligheter för ert sällskap här på tomten.

Efter midsommarfesten har ni sedan en hel dag för härliga äventyr tillsammans i naturen. Vandra i nationalparken eller kanske på vulkanen Jällabjär, paddla på Rönne å, cykla dressin eller ta en cykeltur på de mysiga småvägarna och njut av försommarblommor, fjärilar och doften av fläder och syrén.

Välkomna att höra av er för mer information!