Hyr pensionatsflygeln till specialpris i Valborg! - Pensionat SöderåsenPensionat Söderåsen - Bed & Breakfast, konferens, utomhusaktiviteter, events och äventyr

Language

Hyr pensionatsflygeln till specialpris i Valborg!

valborgPSI Valborg (månadsskiftet april/maj) erbjuder vi nu möjligheten att hyra pensionatsflygeln till ett väldigt förmånligt pris.

Ett perfekt tillfälle för er att ordna en fototräff med föreningen, ordna ett träningsläger med klubben eller bara samla ihop kompisarna eller släkten och njuta av vandringar bland vitsippor i nationalparken, vårkänslor och varandras sällskap! Har ni tur kanske lövsprickningen redan är i full gång! På fältet ner mot Skäralid eldas ett Valborgbål fram emot kvällen.

Flygeln har 7 sovrum med totalt upp till 19 sängplatser (16 bäddar, varav 3 st är 140 cm breda och kan nyttjas som dubbelsäng). Det finns ett kök, en matsal och stora härliga ytor utomhus för lek och umgänge. Behöver ni samlingssal/lektionssal, festlokal, pysselrum eller yogasal finns det möjlighet att komplettera med detta.

Vårt vildmarkskök och tipi finns även tillgängligt att hyra för er som vill skapa en mysig kväll för ert sällskap, med mys kring lägerelden och matlagning över grillar och öppen eld med fantastisk utsikt över Söderåsen.

Ni hyr flygeln med självhushållning, och förfogar över lokalerna söndag eftermiddag – tisdag eftermiddag (29/4 – 1/5), alternativt måndag em – tisdag em (30/4-1/5). 

De datum som erbjudandet gäller är: 29 april – 1 maj.  

Kontakta oss via mail: bokning@pensionatsoderasen.se för mer info om pris, upplägg och förutsättningar!

Först till kvarn…. Bokningen bekräftas genom inbetalning av bokningsavgift. (info fås mot förfrågan)

Varmt välkomna i vår!