Konferens / kick off med arbetsgruppen - Pensionat SöderåsenPensionat Söderåsen - Bed & Breakfast, konferens, utomhusaktiviteter, events och äventyr

Language

Konferens / kick off med arbetsgruppen

Skärmavbild 2016-08-11 kl. 14.40.49Vill ni uppleva något annorlunda, få tid att umgås och utvecklas tillsammans som arbetsgrupp? 

Boka in er nästa konferens eller kick off på Pensionat Söderåsen och njut av lyxen av att vara de enda gästerna på anläggningen, laga mat tillsammans i uteköket, njut av naturens förmåga att fylla på batterierna, ta en ”walk&talk” i nationalparkens svårslaget vackra natur och samlas kring lägerelden när mörkret lägger sig över Söderåsen. Behöver ni genomföra genomgångar och konferens finns ett fullt utrustat konferensrum redo för er, och vill ni ha hjälp med aktiviteter finns det ett stort utbud att välja på.  ”Det är som att vara på en lyxig lägerskola, och vi har verkligen kommit varandra närmre under dagarna här” får vi ofta höra från gäster när de lämnar.

Det finns fortfarande lediga datum i  vår, så passa på nu att boka in en härlig vistelse för arbetsgruppen när grönskan spricker ut och Söderåsen är makalöst vacker!

Kontakta oss för förslag på upplägg och prisuppgifter! 0722-477 444 // bokning@pensionatsoderasen.se

Varmt välkomna till Pensionat Söderåsen och UPPLEV – UMGÅS – UTVECKLAS tillsammans innan sommaren!