Prova på livet som pensionatsvärd i sommar! - Pensionat SöderåsenPensionat Söderåsen - Bed & Breakfast, konferens, utomhusaktiviteter, events och äventyr

Language

Prova på livet som pensionatsvärd i sommar!

Drömmer ni om att öppna eller driva ett B&B / pensionat i en naturskön miljö?
Tag chansen att fira två veckors semester i kombination med prova-på-arbete hos oss vid Söderåsens nationalpark i sommar.
Bo rymligt och lantligt med familjen samtidigt som ni sköter den dagliga verksamheten på Pensionat Söderåsen. Här har ni möjlighet till härlig sommarvistelse för familjen och samtidigt skaffa er värdefull erfarenhet och uppleva känslan och innebörden av att driva ett B&B / pensionat.
Som värdar välkomnar ni gäster, serverar frukost och eftermiddagsfika, städar och hanterar bokningar – samtidigt har ni möjlighet att uppleva Söderåsens fantastiska nationalpark med alla sina vandringsleder i en helt magisk miljö och de vackra omgivningarna i Skåne.
Skulle detta kunna vara något för dig/er?! Skicka ett mail till oss på info@pensionatsoderasen.se och berätta om dig/er och varför ni skulle vilja spendera några sommarveckor som värdar på Pensionat Söderåsen.
Vi ser fram emot att höra av er!

Norekefoto-6994-2Frida & Stefan