TILLFÄLLE!! Hyr hela pensionatsflygeln för kurs, fotoworkshop, träningsläger eller kompisträff i höst - Pensionat SöderåsenPensionat Söderåsen - Bed & Breakfast, konferens, utomhusaktiviteter, events och äventyr

Language

TILLFÄLLE!! Hyr hela pensionatsflygeln för kurs, fotoworkshop, träningsläger eller kompisträff i höst

I höst erbjuder vi er möjligheten att hyra vår pensionatsflygel över en helg för ett väldigt förmånligt pris. Ett perfekt tillfälle för er att ordna en fotoweekend med föreningen, ordna ett träningsläger med klubben eller bara samla ihop kompisarna eller släkten och njuta av vandringar och höstfärger i nationalparken.

Flygeln har 7 sovrum med totalt upp till 19 sängplatser (16 bäddar, varav 3 st är 140 cm breda och kan nyttjas som dubbelsäng). Det finns ett kök, en matsal och stora härliga ytor utomhus för lek och umgänge. Behöver ni samlingssal/lektionssal, festlokal, pysselrum eller yogasal finns det möjlighet att komplettera med detta och behövs fler sängplatser kan även våra lägenheter med 2 resp 4 sängplatser adderas. Vårt vildmarkskök och tipi finns även tillgängligt att hyra för er som vill skapa en mysig kväll för ert sällskap, med mys kring lägerelden och matlagning över grillar och öppen eld med fantastisk utsikt över Söderåsen.

Ni hyr flygeln med självhushållning, och förfogar över lokalerna fredag eftermiddag – söndag eftermiddag. Vill ni hyra sänglinne och lakan ordnar vi det.

De helger som erbjudandet gäller är: 16-18 sept, 23-25 september, 14-16 oktober samt 4-6 november.  

Kontakta oss via mail: bokning@pensionatsoderasen.se för mer info om pris, upplägg och förutsättningar!

Varmt välkomna!