Affärsidé - Pensionat SöderåsenPensionat Söderåsen - Bed & Breakfast, konferens, utomhusaktiviteter, events och äventyr

Language

Affärsidé

Vi erbjuder helhetsupplevelser för grupper och sällskap som söker äkta äventyr och avkoppling i vacker natur. Hos oss får gästen chans att uppleva, umgås och utvecklas, till stor del utomhus! Kombinationen med fullt utrustade och ändamålsenliga konferenslokaler, den vackra naturen i och kring nationalparken och alla aktiviteter som finns att utöva här, tillgången till personlig service samt exklusiviteten i att som grupp nyttja anläggningen själva är svårslagen. (En grupp åt gången! Kunden i fokus! ”Lyxig lägerskola”!)

pensionatsoderasen_logotyp

För enskilda resenärer (privatpersoner) erbjuder vi en bekväm, genomtänkt och trygg bas för härliga naturupplevelser och möten, en plats att ladda inför, och koppla av efter, dagens äventyr. En plats att längta tillbaka till.

Vår mission

Våra gäster lämnar oss med många fina minnen och en känsla av att ha upplevt något äkta och genuint. Vår profil är hållbar, personlig och professionell – vi vägleder våra gäster och erbjuder möjligheten till fina upplevelser i naturen, där vi förmedlar kunskap och säkerhet och visar ett svårslaget värdskap under vistelsen.