fbpx
"Fantastisk plats att koppla av efter dagens äventyr i nationalparken", "Solnedgången över Söderåsen var magisk", "Nära sagolik natur och roliga aktiviteter", "Hela familjen njöt av avkopplat "häng" på tomten", "Underbart att landa in efter dagens vandring och njuta av en god fika!", "Att njuta av kvällssolen & utsikten från hängmattan - alldeles alldeles underbart!"

Välkomna till Pensionat Söderåsen

Vi är den perfekta utgångspunkten och trygga basen för era upplevelser och äventyr vid Söderåsen. Söderåsens Nationalpark, en av Sveriges vackraste nationalparker, bjuder på en otroligt varierad och sagolik natur. Det är populärt att vandra här på åsen, men området erbjuder även en mängd andra upplevelser och aktiviteter – oavsett om du söker utmaning, upplevelser eller avkoppling. Pensionat Söderåsens rofyllda läge och stora natursköna tomt skapar möjlighet till skön avkoppling, härligt umgänge och ett rikt friluftsliv. Hos oss bor ni bekvämt, får personlig service och kan njuta av en harmonisk & lantlig atmosfär. 

Varmt välkomna!
/Frida & Stefan Svedrin
låmgbordutomhus

större sällskap

Upplev naturen, utvecklas tillsammans, aktivera er, umgås, utmana er själva, njut av smaker, skapa minnen… På Pensionat Söderåsen finns alla förutsättningar för en lyckad privat sammankomst eller  konferens, teambuilding, kick off med arbetslaget  – njut av härliga dagar tillsammans i Söderåsens underbara natur!

SONY DSC

Familj & vänner

Vi erbjuder en bekväm, genomtänkt och trygg bas för härliga naturupplevelser och möten, en plats att ladda inför, och koppla av efter, dagens äventyr. En plats att längta tillbaka till. Kom själv, med någon du håller kär eller med familj & vänner och njut av natur, umgänge och den rofyllda miljön.

Boka vandringspaket på Söderåsen!

nyheter & erbjudanden

Söderåsen erbjuder fantastiska naturupplevelser av olika slag som ger möjlighet till många spännande äventyr och underbar avkoppling! Utbudet är stort liksom variationen. Läs mer om våra paketerbjudanden, nyheter och om vad som är på gång på pensionatet via länken nedan.

UPPLEV
UMGÅS
UTVECKLAS

AKTIVITETER

Pensionat Söderåsen omgivning

vandra

Söderåsen erbjuder fantastiska möjligheter till vandring i vacker miljö. Nationalparken har flera välmarkerade leder att följa, som tar er med till hisnande höjder, genom djupa dalar och under lummiga lövtak….

Cykla på Söderåsen. Hyr cyklar av oss!

Cykla

Vägarna kring Söderåsen och i Rönneådalen är många och mysiga och de bjuder på vacker och varierad natur och många sevärdheter med höga natur- och kulturvärden. 

PesnionatSöderåsenbesöksmål

besöksmål

Inom en radie på 10 mil från Pensionat Söderåsen finns många trevliga platser att besöka, bland annat Kullaberg, Österlen och Falsterbo men även städer som Helsingborg, Malmö, Köpenhamn, Ängelholm, Båstad, Helsingör, Ystad, och Halmstad.