fbpx
Fantastik plats att koppla av efter dagens äventyr i nationalparken, "Solnedgången över Söderåsen var magisk", Nära fantastisk natur och roliga aktiviteter, "Hela familjen njöt av häng på tomten"
låmgbordutomhus

större sällskap

Upplev naturen, utvecklas tillsammans, aktivera er, umgås, utmana er själva, njut av smaker, skapa minnen… På Pensionat Söderåsen finns alla förutsättningar för en lyckad privat sammankomst eller  workshop/kick off med föreningen  – njut av härliga dagar tillsammans i Söderåsens underbara natur!

SONY DSC

mindre sällskap & Familjer

Vi erbjuder en bekväm, genomtänkt och trygg bas för härliga naturupplevelser och möten, en plats att ladda inför, och koppla av efter, dagens äventyr. En plats att längta tillbaka till.

Boka vandringspaket på Söderåsen!

erbjudanden

Söderåsen erbjuder fantastiska naturupplevelser av olika slag som ger möjlighet till många spännande äventyr och underbar avkoppling! Utbudet är stort liksom variationen.​

UPPLEV
UMGÅS
UTVECKLAS

AKTIVITETER

Pensionat Söderåsen omgivning

vandra

Söderåsen erbjuder fantastiska möjligheter till vandring i vacker miljö. Nationalparken har flera välmarkerade leder att följa, som tar er med….

Levande och vacker landsbygd!

Cykla

Vägarna kring Söderåsen och i Rönneådalen är många och mysiga och de bjuder på vacker och varierad natur och många sevärdheter med höga natur- och kulturvärden. 

PesnionatSöderåsenbesöksmål

besöksmål

Inom en radie på 10 mil från Pensionat Söderåsen finns många trevliga platser att besöka, bland annat Helsingborg, Malmö, Köpenhamn, Ängelholm, Båstad, Helsingör, Ystad, och Halmstad.