Sommaren 2020 hyrs pensionatsflygeln ut endast till slutna sällskap, B&B-verksamheten i flygeln tar paus pga Corona. Självhushållningslägenheterna hyrs ut som vanligt. Varmt välkomna!

I sommar vill vi erbjuda familjer & sällskap en möjlighet att SVEmestra på ett tryggt och säkert sätt och vår pensionatsflygel kommer därför hyras ut endast till slutna sällskap. Flygeln rymmer upp till 19 personer och är en perfekt bas för härliga dagar och upplevelser i Söderåsens underbara natur, där ni som gäster kan umgås avslappnat utan att trängas med andra människor.

Matlagning kan ske i flygelns kök eller i det mysiga uteköket med vidsträckt utsikt över nejden. Här finns fina förutsättningar till många fantastiska stunder tillsammans!

Flygeln kan bokas hel vecka (sönd-sönd), långhelg (torsd-sönd) eller kortvecka (sönd-torsd). Se tillgänglighet och boka via bokningsfunktionen.

våra rum / lägenheter

Vi erbjuder övernattning i våra sju rum med frukost alternativt i våra två små lägenheter med självhushåll. 

Hos oss bor ni bekvämt och lugnt med en hänförande utsikt över Söderåsen, Skäralidsravinen och Kopparhatten. Det är nära till många fina upplevelser, besöksmål och aktiviteter och på kvällen kan ni njuta i trädgården och se solen sakta gå ner bakom Söderåsen.

Varmt välkomna att komma till oss! 

Njut av naturen och lugnet vid Söderåsen!

Naturen på Söderåsen är fantastiskt vacker och vandringar i nationalparken ger härlig energi. 

PensionatSöderåsen2

hyr hela anläggningen

Pensionat Söderåsen är ett perfekt ställe att samla vänner, kollegor, föreningen eller familjen på. Här finns stora ytor att umgås på, läget är avskilt och väldigt rofyllt och naturskönt.

På pensionatet finns även en fin festlokal, ett utekök med tipi för matlagningsaktiviteter och konferensmöjligheter och ni är välkomna att boka hela pensionatet för att ordna ert alldeles egna event. Födelsedagskalas, företagskickoff, teambuildning, friluftsdag, släktträff, retreat, workshop eller kurs.

SONY DSC

Service

Frukostbuffé, eftermiddagsfika, lunchpaket att ta med på dagens äventyr, cykeluthyrning och tips om Söderåsens smultronställen är några av de saker vi erbjuder våra gäster – förutom den härliga lugna miljön, närheten till naturen, de magiska solnedgångarna över Söderåsen såklart…